CARICATURES RADIOGRÀFIQUES

La vida moderna és precipitada, tot el temps hi ha moviments en els carrers, anem d’un costat a un altre però sense posar realment atenció en el que ens envolta, o som addictes a la feina o estem tancats en una oficina més de vuit hores i la nostra interacció social es limita a tres grups en WhatsApp.

Potser és un mal de la modernitat, al qual molt poques vegades li fem cas per viure abstrets en les nostres preocupacions. Per això que l’il·lustrador i animador Steve Cutts, va decidir mostrar la seva frustració amb aquest tipus de vida realitzant unes caricatures que realment ens obren els ulls sobre com es maneja el món actualment.

Ara amb una sèrie de dibuixos, vol mostrar la seva disconformitat pel consumisme que sotmet a la gent, així com el capitalisme, la tecnologia i l’aprovació dels mitjans. Va treballar per a una de les agències publicitàries més importants de Londres, on va desenvolupar campanyes per a grans companyies internacionals, fins que va renunciar i va començar com freelance.
Steve Cutts: “M’agrada fer animacions sobre la vida i la societat en general, per això hi ha tendència a què hi hagi un missatge en ells. La bogeria general de la humanitat és una font d’inspiració sense fi.”

5117335_orig (1)

Organitza't i lluita per que això no passi

Organitza't i lluita per que això no pasi

7076-157k7f3

7076-55hqgu

7076-1emn1qt

7076-1g02f12

7076-1c6iiub

8439651_orig

circle_of_life3

7076-gmhett

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s